Strandparasol biedt goede bescherming

herca - Strandparasol

Als je graag buiten zit, is het belangrijk om je goed te beschermen tegen de zon. Een strandparasol kan je hier uitstekend bij helpen. We weten inmiddels allemaal wat de gevaren zijn van te lange blootstelling aan zonnestralen. Niet alleen lopen we daarbij het risico dat we verbranden en last krijgen van een pijnlijke huid, ook lopen we op termijn het risico van het ontstaan van huidkanker. Iedereen wil natuurlijk er alles aan doen om dat te voorkomen en een strandparasol kan daar zeker bij helpen. Ga je een dag naar het strand of ga je kamperen en is het erg zonnig weer, dan smeer jij jezelf uiteraard goed in met zonnebrandcrème. Maar hoe goed je dit ook doet, op een gegeven moment kan de UV-straling jouw lichaamshuid toch te veel worden. Het is dan echt tijd om de schaduw op te zoeken en nog beter is het natuurlijk om het moment dat dit echt noodzakelijk wordt te voorkomen en al eerder een schaduwrijke plek te creëren. Met een strandparasol zorg je er heel eenvoudig voor dat je niet langer aan direct zonlicht blootgesteld wordt. En dat is wel zo goed voor jouw huid!

Strandparasol kiezen

Wil jij een strandparasol gaan kopen voor je kampeervakantie of voor je dagjes naar het strand, dan kun je kiezen uit verschillende soorten exemplaren. Een eerste punt waarop deze producten van elkaar kunnen verschillen, is wat betreft de stang. Er zijn exemplaren te krijgen die een knik-functie hebben, terwijl andere dat niet hebben. Het voordeel van de mogelijkheid tot knikken, is dat je de stand van de parasol aan kunt passen. Zo hoef je niet iedere keer dat de zon draait de complete strandparasol te verplaatsen, maar kun je gewoon het bovenste deel knikken en in de juiste richting draaien. Daarnaast verschillen de diverse exemplaren uiteraard wat betreft dessin en kleur, zodat je een ontwerp kunt kiezen dat goed bij jou past. Een derde punt om in het oog te houden, is het feit of de parasol een aluminium coating heeft. Deze coating zorgt ervoor dat er totaal geen UV-straling door de stof heen kan komen en jou kan bereiken. Zo zit je dus nog veel beter beschermd. Als je een strandparasol wilt gaan kopen, dan moet je dus overwegen:

  • of je een aluminium coating noodzakelijk vindt
  • of je een knik-functie wilt of niet
  • wat voor kleur en dessin jij het mooist vindt

Herca heeft het

Wie op zoek is naar een strandparasol, die is bij Herca aan het juiste adres. Deze specialist op het gebied van kampeerartikelen heeft een ruime keus als het aankomt op parasols en accessoires die daar bij van pas komen. Zoals gezegd kun je bij hen een uitstekende strandparasol kopen, maar ook hebben zij andere soorten parasols in hun collectie. Daarnaast bieden zij ook allerlei handige accessoires aan voor gebruik in combinatie met de parasol. Je kunt dan denken aan een grondboor, om de parasolstok diep genoeg in het strand te kunnen steken, of een parasolvoet voor stevige plaatsing. Ook een parasollamp is een optie, zodat je ‘s avonds ook als het donker is geworden nog buiten een boek kunt zitten lezen. Daarnaast bieden zij een heel ruime keur aan andere artikelen die je nodig hebt om te kunnen kamperen. Het varieert van de kleinste accessoires, zoals een sapkan, tot complete caravans en campers. Wat je dus ook maar nodig hebt voor jouw kampeervakantie, bij hen kun je het altijd vinden. Voor een strandparasol of een ander kampeerartikel is Herca dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!