Rondreizen als vakantie

Wie een vakantie wil gaan boeken, die heeft de keus uit verschillende mogelijkheden. In de eerste plaats kun je kiezen uit het soort reis dat je gaat maken, blijf je op één locatie of wil je gaan rondreizen? Daarnaast is er de vraag of actief wil zijn in je vakantieperiode of dat je bijvoorbeeld juist het liefst de hele tijd met een goed boek op het strand ligt. En dan zijn er nog de vele bestemmingen waar je uit kunt kiezen. De mogelijkheden zijn enorm, met als goede nieuws dat dus ook jouw ideale vakantie te vinden is! Alle verschillende mogelijkheden hebben natuurlijk zo hun eigen voordelen, het grote voordeel van rondreizen is dat je een gebied veel beter leert kennen dan wanneer je op één plek blijft. Hoe leuk en interessant een stedentrip ook kan zijn, het geeft altijd maar een aspect van het land weer. Er bestaan immers vaak grote verschillen tussen het platteland en de grote stad en ook tussen de verschillende regio’s die alle landen kennen. Wie een land echt beter wil leren kennen, doet er dus goed aan om niet op één plek te verblijven, maar te kiezen voor rondreizen. Op die manier krijg je er een veel completer beeld van.

Rondreizen in Indonesië

Als er één land is dat zich uitermate leent voor rondreizen, dan is het Indonesië wel. We weten allemaal dat dit land bestaat uit vele eilanden en dit versterkt nog meer het aspect van de grote verschillen die er tussen de diverse regio’s kunnen bestaan. Waar op het vasteland mensen nog regelmatig in contact komen met mensen uit andere gebieden, is dat met eilanden vaak veel minder het geval. Daarnaast verschillen niet alleen de mensen van de diverse eilanden van elkaar, ook de natuur en de cultuur is er heel anders. Rondreizen in Indonesië betekent dat je een beter beeld krijgt van de uitgestrektheid van het land, van de verschillen tussen de inwoners, de grote variatie in natuur en ook in cultuur. Als jij een mooie rondreis naar deze archipel wilt maken, dan is het een uitstekende keus om dit via Dari-Java te doen. Zij bieden verschillende mogelijkheden wat betreft rondreizen. Je kunt bij hen kiezen voor een van de kant en klare reizen die zij al voor je samengesteld hebben, maar zij kunnen ook een reis op maat voor je maken. Zo weet je zeker dat je een bezoek kunt brengen aan die plaatsen die jou interessant lijken.

De pluspunten van Dari-Java

Het feit dat je kunt kiezen uit een kant en klare rondreis of dat je er een op maat kunt laten samenstellen, is natuurlijk een groot pluspunt van Dari-Java. Dit biedt je de mogelijkheid tot rondreizen langs die plekken die jij graag wilt bezoeken omdat je daar mooie verhalen over hebt gelezen of omdat je er al eens geweest bent en je graag nog eens terug wilt gaan. Maar er zijn meer punten dan de mogelijkheid tot reis op maat die Dari-Java anders maakt dan anderen, namelijk:

  • zij zijn zelf afkomstig uit het land en weten daardoor als geen ander wat mooie locaties zijn
  • zij laten zich graag adviseren door plaatselijke bevolking over de mooiste natuur, goede restaurants en slaapgelegenheden
  • je krijgt ter plaatse een goede chauffeur die tegelijk je reisbegeleider is
  • tijdens het rondreizen is er veel flexibiliteit, wil je nog iets anders bezoeken dan vooraf gepland was, dan wordt er altijd geprobeerd om dat nog aan je reis toe te voegen

Dari-Java.nl is dus echt anders dan andere reisorganisaties en dat maakt het maken van rondreizen met hen ook tot zo’n groot succes!