Naar Turkije? Een visum is dan verplicht!

Gaat u graag naar Turkije op vakantie? Dan hebt u een Turkije visum nodig. Met een Turkije visum mag u voor een aantal maanden in dit land verblijven. Blijft u langer dan 6 maanden omdat uw stage uitloopt? Dan kunt u natuurlijk om verlenging vragen bij de ambassade. Maar de meeste mensen gaan naar dit warme oord om te genieten van een welverdiende vakantie. Er zijn diverse badplaatsen aan de Middellandse zee waar het altijd warmer is dan 20 graden. Zelfs in de wintervakantie kunt u bruin worden aan de Mediterrane kust. Geniet van een resort met zwembad en maak af en toe uitstapjes naar het strand. Ook het binnenland is zeker de moeite waard, maar het is er wel iets minder toeristisch. En uiteraard is de grote wereldstad Istanbul een trekpleister. Wist u trouwens dat dit niet de hoofdstad van het land is? Dat is natuurlijk Ankara. Als u een Turkije visum wilt aanvragen dan moet u dat absoluut alvast in Nederland doen. Anders staat u erg lang op het vliegveld te wachten omdat u niet de enige bent die is vergeten om een Turkije visum te kopen. Reist u met meerdere mensen? Dan moet u voor elk persoon een Turkije visum aanvragen. Hoe doet u dat? Door nu naar onze website te gaan: evisumdienst.nl.

Een Turkije visum kunt u via ons snel aanvragen

Het prettige aan het aanvragen van een Turkije visum is dat u dit geheel online kunt doen zonder een handtekening te hoeven zetten of uw paspoort te hoeven laten zien. U kunt via onze website direct een Turkije visum aanvragen, ook voor de rest van uw gezin. Vul uw persoonlijke gegevens in en maak het bedrag direct over via iDEAL of credit card. Dan hebt u binnen 24 uur het Turkije visum in uw inbox. Print het uit en stop het in uw paspoort zodat u hier geen omkijken meer naar hebt. Dan kunt u zich richten op leuke dingen zoals het uitzoeken van uitstapjes tijdens uw vakantie en het inpakken van uw koffers. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om via de website van de Turkse overheid een Turkije visum aan te vragen. Het scheelt u een paar euro maar het is vele malen omslachtiger. Waarom is dat zo?

  • Omdat we u ten eerste in het Nederland te woord kunnen staan, zowel telefonisch als via de mail.
  • U kunt bij ons niet alleen het Turkije visum online ontvangen, tegen een kleine meerprijs sturen we het per post naar u op.
  • Hun website is veel omslachtiger, de onze werkt zoals hierboven beschreven. Eenvoudiger kan het simpelweg niet.
  • U kunt gemakkelijk en veilig betalen door gebruik te maken van het Nederlandse iDEAL.

Hebt u hier nog vragen over? Stel ze dan aan onze klantenservice

Wij zijn dagelijks bereikbaar dus als u nog specifieke vragen hebt over het visum of de aanvraag ervan dan kunt u ons even bellen of mailen. Hopelijk vergeet u het niet om tijdig een visum aan te vragen. De rijen op de luchthaven in Antalya of welk badplaats u dan ook hebt uitgekozen, zijn erg lang. U hebt na een vlucht geen zin om daar met uw hele gezin tussen te moeten staan. U gaat uiteraard liever direct inchecken zodat u in het zwembad kunt springen. Zorgeloos reizen heeft voor iedereen de voorkeur. Een andere tip is om met de taxi naar de luchthaven te reizen. En het is verstandig om van te voren in te checken. Dan kunt u op de luchthaven direct doorlopen nar de wachtruimte. Voor Turkije zijn vaccinaties niet verplicht!