Naar Lapland reizen is een geweldig idee!

xplorethenorth - lapland reizenWilt u een keer naar Lapland reizen? Dat is pas een origineel idee. U hoort waarschijnlijk vaak van uw vrienden en familie dat ze naar de camping gaan of naar de kust van Spanje, Frankrijk, Italië of Frankrijk. Een stedentrip is ook een veelvoorkomende vakantie. Maar Scandinavië beidt u ook prachtige opties. Naar Lapland reizen vergt wel een goede conditie. Niet zozeer de reis zelf maar de activiteiten die u daar kunt doen zijn behoorlijk intensief. Overigens kunnen wij van xplorethenorth.nl u ook verrassen met juist een erg relaxte vakantie in het hoge noorden van Europa. Zo boeken we graag een prachtige chalet in de sneeuw zodat u met uw gezin kerst kunt vieren terwijl u omringd wordt door wilde rendieren en misschien zelfs wel elanden. Naar Lapland reizen is het hele jaar door mogelijk. Maar als u graag het Noorderlicht wilt aanschouwen dan is het wel zo handig om in de herfst en de winter te gaan. Want tussen september en half april hebt u de meeste kans om dit magische lichtspektakel te zien. Hebt u altijd al eens naar Lapland willen reizen? Sla dan nu uw slag en neem eens contact met ons op. Op onze website vindt u erg veel informatie over de verschillende reizen naar Scandinavië. U kunt dankzij ons niet alleen naar Lapland reizen maar ook naar IJsland, Spitsbergen en Noorwegen.

Bij ons vindt u diverse Lapland reizen voor weinig geld

Wilt u graag naar Lapland reizen? Trek dan warme kleren aan, zeker als u in de winter gaat. Dit is een koude streek waar het flink kan sneeuwen. We bieden u dan ook graag een activiteitenpakket aan zodat u kunt langlaufen, huskytochten maken en andere expedities kunt doen. Zowel in de winter als in de zomer is er genoeg te doen. Bent u avontuurlijk ingesteld en houdt u niet zo van massatoerisme? Ga dan eens met uw partner of vrienden naar Lapland reizen. Er gaat een wereld voor u open. We kunnen uw gehele reis alvast samenstellen maar dan hebben we wel uw input nodig. Het is immers uw vakantie dus deze Lapland reizen zijn voor iedereen anders in te delen. We hebben allerlei contacten in deze contreien zodat we u bij logies kunnen plaatsen. Naar Lapland reizen betekent niet dat u naar één land gaat. Zoals u vast en zeker weet is dit een regio dat het noorden van de volgende drie landen overlapt:

  • Noorwegen,
  • Zweden,
  • En Finland.

Spitsbergen is een eilandengroep boven Noorwegen in de Noordelijke IJszee. We bieden u boottochten naar dit gebied aan. En we kunnen diverse reizen naar IJsland voor u samenstellen. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden.

Met een groep reizen of liever individueel? Hier kan het allemaal

U wilt graag naar Lapland reizen. Hoe gaat u dan te werk? Kom allereerst even naar onze website toe. U kunt er diverse video’s, verhalen, foto’s en algemene informatie vinden. Oriënteert u op dit gebied en maak een lijstje van de plekken en activiteiten die u het leukste lijken. Geef uw wensen vervolgens aan ons door. U kunt daarvoor het e-mailadres gebruiken maar u kunt ook even met ons bellen. We hebben een kantoor in Melle, België, maar in principe is alles digitaal af te handelen. We kijken dan of we uw wensen om kunnen zetten in een mooi programma. Gaat u daar akkoord mee? Dan spreken we de adressen in Lapland aan en leggen we de reserveringen vast. De voorpret kan nu beginnen. Vergeet u niet om een geldige identiteitskaart mee te nemen? We wensen u alvast erg veel plezier!