Lekker fietsen vanuit het fietshotel in Overijssel

Voor de fietsliefhebbers van Nederland gaat er niets boven een actieve fietsvakantie. Als je voor recreatieve doeleinden wilt fietsen, dan is het ook belangrijk dat de omgeving het bekijken waard is. Dus er is weinig aan om in je eigen dorp een fietsvakantie in te plannen. Je hebt hier immers alles al gezien en niet elke locatie in Nederland leent zich voor een mooie fietsvakantie. Dus als je toch lekker wilt gaan fietsen in een mooie omgeving, dan is het verstandig om dit te doen in één van de mooiste plekjes binnen de Nederlandse grenzen. We hebben het dan natuurlijk over Overijssel. Misschien ben je al eens in de prachtige hoofdstad Zwolle geweest. Het is vooral leuk om in deze stad rond te slenteren en te genieten van de architectuur. De stad leent zelf leent zich natuurlijk niet echt voor een fietsvakantie. Maar Overijssel heeft meer te bieden dan alleen een mooie hoofdstad. Wat je buiten de Zwolle vindt, is vooral heel veel mooie natuur. En wat is er nou leuker dan met je fiets door de natuur te fietsen? Als je door de natuur wilt fietsen en je wilt dit in Overijssel doen, dan heb je wel een locatie nodig waar je kunt starten en eindigen. Het beste is om een mooi fietshotel in Overijssel te vinden. Een fietshotel is een hotel waar je als fietsliefhebber terecht kunt. Je kunt in een fietshotel in Overijssel bijvoorbeeld gelijk goede fietsen huren. Verder moet je tijdens een actieve fietsvakantie ook ergens kunnen eten en slapen. Ontspanning is heel belangrijk en dus is een fietshotel in Overijssel een zeer goede optie. Tevens heb je een uitvalsbasis nodig van waaruit je verschillende leuke tochtjes kunt ondernemen. Dus als je op zoek bent naar een goed fietshotel in Overijssel, dan ben je bij hotel ’t Kruisselt aan het goede adres. Hier kun je genieten van comfort en ontspanning, lekker eten en drinken en natuurlijk een heerlijke nachtrust. Het hotel bevindt zich midden in de Twentse natuur, dus je kunt vanuit het Hotel verschillende fietstochten starten. Het betreft een fietshotel in Overijssel, dus je kunt natuurlijk direct een fietsarrangement boeken inclusief goede fietsen. Mocht je het jezelf helemaal gemakkelijk willen maken, dan kun je voor een kleine meerprijs ook e-bikes huren. Geen heuveltje is dan nog te hoog. Dus als je een fietsvakantie wilt ondernemen, boek dan vooral het prachtige fietshotel in Twente. Kijk voor meer informatie op kruisselt.nl.

Boek het fietshotel in Overijssel ook in de winter

Het is leuk om in de lente een fietstocht te ondernemen, want alles begint dan te bloeien en je hebt te maken met fluitende vogels en aangename temperaturen. Maar in de winter kan het ook heel mooi zijn. Denk aan besneeuwde bomen en witte taferelen. Lekkere warme chocolademelk als je terugkomt van de fietstocht en blozende gezonde wangen na een actieve tocht door de bossen in Overijssel. Daarom kun je bij hotel ’t Kruisselt ook een Winterspecial boeken. Mocht je een voor winterarrangement kiezen, dan kun je kiezen voor een arrangement met onder andere:

  • Onbeperkt gebruik van hotelfietsen met 8 versnellingen
  • Leuke fiets-, wandel- en autoroutes naar keuze
  • Elke dag een uitgebreid buffetontbijt en ’s avonds een uitstekend driegangen diner

Boek vandaag nog een arrangement in het fietshotel in Overijssel

Als het je wat lijkt, dan kun je heel gemakkelijk een kamer in het hotel boeken. Je kunt ook direct een arrangement boeken. Dit is vaak een stuk voordeliger en het is erg comfortabel, want je hoeft je dan geen zorgen te maken over het ontbijt, diner en fietsverhuur. Boeken kun je online doen en telefonisch.